ANUNT IMPORTANT!
DATORITA SCUMPIRII TAXELOR POSTALE DE RAMBURS (DE 5 ORI)!
Pentru comenzi sub 300.000 lei (30 RON) se percep taxe postale în valoare de 50.000 de lei.
Pentru comenzile de (si peste) 300.000 lei (30 RON) expedierea este gratuita.
Comanda
alt1
Articole noi pe sit
alt1
 · Gambe de bestie
 · Ddefinire musculara

alt1
Alte optiuni
alt1
 · Formular comanda
 · Inregistrare utilizator nou
 · Login utilizator

alt1
Links
alt1
 · Federatia de Culturism si Fitness
 · ALAIN PETRIZ
 · MEHMET YILDIRIM
 · Info Ziare.ro
 · CAMPUS MEN
 · CHIRURGIE PLASTICA
 · TIPSERI-Pariuri Sportive Online
 · NUTRITECH.RO
 · TOP-PROTEINE.COM
 · NUTRITECH.COM.RO
 · PROTEINE.RO
 · MATRIX GYM
 · PARIURI SPORTIVE
 · London Hotels
 · SLABESTI MANCAND

alt1
Dopping
alt1
 · Steroizii anabolizanti si riscurile injectarii lor
 · Steroizii - adevarul si numai adevarul
 · Info Steroizii
 · Insulina
 · Clenbuterol

alt1

NUTRITECH SPORTS NUTRITION


GAMBE DE BESTIE De fiecare data când incerci să dezvolti o grupa musculara alcatuita mai ales din fibre musculare rosii, pasesti intr-o lume a durerii. Gambele nu sunt o exceptie; totusi, poti face destul de multe ca sa mai usurezi durerea, daca iti folosesti ratiunea. (citeste articolul)
DEFINIRE MUSCULARA Toti cei care merg la sala se confrunta cu 2 probleme fundamentale. Prima problema este aceea de a mari masa musculara, iar ce a de a doua este aceea de a elimina stratul adipos si de a defini musculatura obtinuta. (citeste articolul)
TIPURI DE PRIZA Rationametul ce sta la baza antrenamentelor cu greutati poate parea simplu pentru un neavizat. Ridici o greutate si o pui la loc. Repeti. Continua aceasta rutina elementara cu regularitate si dupa un timp vei arata mai bine si vei fi mai puternic. Nu este chiar asa de simplu. (citeste articolul)
NUTRITIE INTELIGENTA Oricat de important ar fi antrenamentul, acesta este doar o parte a pregatirii in culturism, alimentatia fiind de departe factorul determinant si aproape intotdeauna responsabil de succesele sau insuccesele voastre. In acest articol va voi prezenta un program nutritional de baza ce va contine indrumari cu privire la necesarul de proteine, carbohidrati, grasimi si calorii, incluzand si sugestii referitoare la imbunatatirea metabolismului, temporizarea meselor si folosirea inteligenta a suplimentelor nutritive.(citeste articolul)
10 SCHIMBARI Putem discuta oricat despre definire, proportii sau structura, dar fara masa musculara acestea nu inseamna nimic pentru un culturist. Ecuatia constructiei musculare are trei componente: antrenament intensiv, alimentatie corecta si folosirea suplimentelor nutritive de calitate. Daca nu cunoasteti urmatoarele reguli incercati sa le puneti in practica si veti avea surpriza unor progrese nesperate.(citeste articolul)
SECRETE25 SECRETE DE ANTRENAMENT : 1- Nu conteaza la ce ora din zi te antrenezi, dar consecventa este importanta. Daca in timpul saptamanii nu ai timp sa te antrenezi cand ai dori, incearca sa ajungi la sala cel putin o data pe saptamana, si de 2 ori in week-end, aproximativ la aceeasi ora. Nu lasa mai mult de......(citeste articolul)

SECRETEBIOTIPUL GENETIC Exista tipuri si tipuri de diete. In realitate nu exista diete foarte bine proiectate structural, mai bine spus sunt doar sfaturi si pareri despre alimentatie. De altfel nu exista dieta perfecta, deoarece fiecare dintre noi apartinem a ceea ce numim "BIOTIP GENETIC". Astfel, orice regim alimentar care... (citeste articolul)

NU REPETA EXERCITIILE! V-ati uitat vreodata la ceas dupa antrenament intrebandu-va:”ce mi-a luat asa de mult timp? Nu am facut cate 10 serii din fiecare exercitiu, poate fac totusi prea multe exercitii!” Daca aveti nevoie de mai mult de 60-75 de minute sa terminati un antrenament inseamna ca faceti cu siguranta mai mult decat aveti nevoie. Mai mult decat atat, este de presupus ca faceti doua sau mai multe..(citeste articolul)
VICTORSTIMULARE MUSCULARA UNICA SI EFICIENTA. Stimularea muschilor cu noi confruntari constitue cea mai eficienta forma de a evita stagnarea si a reinoi cresterea,deoarece activeaza receptorii musculari ce se incarca pentru a transmite semnale ce declanseaza anabolismul muscular. Nu cu mult timp inainte se credea, si inca se mai crede, ca aceasta stimulare este posibila doar cu introducerea de forma externa a homonilor anabolici sintetici. Astazi se stie cu exactitate ca exista medii naturale de a atinge aceasta stimulare. Pornind de la aceasta idee, investigatiile echipei de specialisti de la NUTRITECH au dezvoltat o formula totalmente noua de actiune anabolica, de stimulare a receptorilor masei musculare.(citeste articolul)
NUTRITECH SPORTS NUTRITION

alt1
alt1
Comanda aici
alt1

alt1
Contact
alt1
Pentru orice sugestii, reclamatii, ne puteti contacta la:
0731.130.371
0784.58.99.33
office@nutritech.roalt1
alt1
HardBody Culturism-Fitness Top66 Statistici

alt1
alt1

alt1
alt1

alt1
alt1
Viziteaza magazinul HARD BODY pe ShopMania

alt1
alt1
Sport

alt1
alt1
Magazine generale

alt1
alt1
catalog cumparaturi online romania

alt1
alt1
Adauga site in top online- Adauga.com

alt1
alt1

alt1
alt1
Ziare