Momente cand poti folosi batoane proteice

5 momente în care batoanele proteice se vor dovedi cea mai bună soluție

Tot mai multe persoane au înțeles avantajele obținute prin consumul de batoane proteice și aleg în prezent să înlocuiască anumite mese cu ele. Sunt cinci situații importante în care un baton proteic poate reprezenta cea mai bună soluție pentru o masă.

Batoane proteice pentru zilele fără pauză de masă

Chiar dacă fiecare persoană ar trebui să ia o pauză din când în când pentru a mânca, în realitate se întâmpăa tot mai des ca zilele la muncă să fie foarte pline și ca angajatul să nu mai aibă timp să meargă în pauză de masă. În această situație, un baton proteic este cu siguranță cea mai bună variantă.

Un baton proteic poate înlocui o masă și în plus este mult mai ușor și mai rapid de consumat. Angajatul nu este nevoit să plece de la birou sau să aștepte după o comandă și își poate vedea liniștit de treburile pe care le are în timp ce mănâncă.

Șoferii care parcurg rute lungi se vor simți mai energici consumând un baton proteic

Șoferii care au de parcurs drumuri lungi într-un anumit timp, nu au când să facă pauze de masă, motiv pentru care pot apela la un baton proteic pe care îl pot consuma chiar și în timpul mersului, deși în mod normal ar trebui să facă pauză 10 minute cât consumă batonul.

Chiar dacă șoferii profesioniști au pauzele programate și trebuie să le respecte, condițiile din trafic pot fi mai solicitante decât ar fi normal, caz în care în pauzele făcute este posibil ca șoferul să vrea să doarmă și nu să mănânce la un restaurant. Prin urmare, își poate consuma batonul proteic în timp ce se află la volan și ulterior poate profita de pauză așa cum dorește.

Batonul proteic poate să constituie o masă în timpul cursurilor

Se întamplă uneori ca studenții care au cursuri de dimineață până seara să nu aibă timp de pauză de masă. În plus, mesele în oraș se pot dovedi scumpe. Există, însă, și o veste bună!

Studenții pot lua masa de prânz sub forma unui baton proteic, mai ieftin și mai sănătos decât mâncarea fast food. În plus, un astfel de baton are și rol energizant ceea ce face ca studentul să își poate vedea de cursuri liniștit și să fie mai atent după o astfel de masă.

Batoanele proteice sunt o soluție utilă și pentru persoanele care lucrează pe teren

În special în zilele de vară, ideea de a lua gustări de acasă nu este neapărat cea mai confortabilă și, în plus, este posibil ca alimentele să se deterioreze. Atât timp cât persoana în cauză consumă dimineața și seara mâncare gătită, un baton proteic la prânz și câteva gustări sănătoase sunt cele mai bune soluții.

Nu în ultimul rând, batoanele proteice sunt o soluție în timpul dietei

În timpul dietei și în cazul persoanelor care merg la sală, batoanele proteice sunt cea mai bună soluție. Acestea asigură cantitatea suficientă de proteine pentru o masă și, în plus, nu conțin grăsimi și zaharuri adăugate, ceea ce le face o soluție bună inclusiv pentru cei care vor să își dezvolte masa musculară în mod eficient.

Batoanele proteice asigură o senzație de sațietate

Astfel de batoane conțin și fibre care, alături de proteine, sunt unele dintre cele mai importante ingrediente care generează o senzație de sațietate. Fibrele sunt cele care ajută la un mai bun control al zahărului, ceea ce duce la încetinirea modului în care carbohidrații sunt absorbiți. De asemenea, fibrele își măresc volumul în stomac și generează o senzație de plin, acesta fiind un mare avantaj pentru ca persoana respectivă poate să evite mâncatul compulsiv.

Este recomandat, de asemenea, să fie încercate mai multe tipuri și arome diferite de batoane astfel încât să poată fi identificat cel cu un conținut optim de fibre și proteine, dar și cu o aroma delicioasă.

În concluzie, având în vedere avantajele pe care le oferă și numeroasele posibilități de consum, batoanele proteice sunt o necesitate pentru cei cărora le pasă de propria sănătate.

Site Footer