miere sabadus naturala

Miere Săbăduș: gust, calitate și încredere!

Astăzi am avut onoară să întâlnim Familia Săbăduș la Romexpo în cadrul expoziției Baby Boom. Aici domnul Ioan Săbăduș ne-a povestit cu mare drag despre Miere Săbăduș. Am intrat în lumea mierii și am degustat mai multe sortimente de miere cu o explozie de arome și gust.

MIEREA DE ALBINE – este alimentul vieţii, iar 100g de miere are 315 calorii si are aceeaşi valoare nutriţională ca : 5 ouă, sau 700g morcovi, sau 1,4 kg cartofi, sau 600 ml lapte, sau 2 banane, sau 3 portocale.

Mierea se digeră ușor și cuprinde un amestec de fructoză, glucoză și minerale, care trec direct în sânge. Tracii numeau mierea de albine, „hrană vie”.

Miere Săbăduș de mană cu zmeură

Prima miere Săbăduș pe care am degustat-o a fost Mierea de mană cu zmeură care este valoroasă deoarece conține de 12 până la 20 de ori mai multe săruri minerale decât celelalte soiuri de miere.

Albinele culeg seva de la arbori, sau indirect de la insectele din categoria afidelor, care elimină o excreție specială în care se găsesc multe zaharuri și alte propietăți nutritive. Este indicată în următoarele afecțiuni: anemie, astenie, debilitate,  fragilitate, osteoporoză, rahitism, spamofilie, virale etc.

Mierea de zmeură este una din cele mai rafinate sortimente de miere cu un gust dulce-acrișor, și o aromă discretă. Este indicată în întărirea sistemului imunitar, în accesele de tuse, în răceală și gripă, osteoporoză.și nu în ultimul rând în tratamentele cosmetice.

Miere Săbăduș de salcâm

Mierea de salcâm a fost și ea un deliciu. Este o miere adunată din florile copacilor de salcâm (acaț), care înflorește în perioada 10.05-31.05 (în 2 sezoane). Este bogată în vitamine (B1, B2, B6, B12), enzime, dextrină flavoane, etc, fiind apreciată încă din antichitate, datorită faptului că este asimilată ușor de către organism și oferă un surplus de energie și substanțe nutritive. Dintre toate categoriile, mierea de salcâm are cel mai mare conținut de fructoza și este cea mai cautată miere tocmai din motivul cristalizării după o perioadă foarte mare.

Mierea de salcâm este indicate în tratarea ulcerului, asteniei, nevrozei, insomniei, tusei datorită efectului antiseptic, stresului, stimularea poftei de mâncare, îmbunătățirea activității inimii și a bunei funcționări a ficatului. Datorită urmelor scăzute de polen în compoziția mierii, aceasta nu produce reacții alergice asemeni mierii poliflore.

Mierea Vie

După ce ne-a povestit și despre mierea vie de salcâm sau miere vie de rapiță care nu este obținută prin centrifugare, așa cum se extrage mierea obișnuită, ci prin presarea fagurilor, având o calitate superioară oricărui sortiment de miere, deoarece în această miere se găsesc și urme de păstură, capaceală, propolis, venin de albine și ceară am ajuns și la mierea naturală 100% pentru sportivi.

Energie si rezistenta mai mare pentru sportivi

“De mult timp m-am tat gandit sa pregatesc cateva produse 100% naturale si pentru sportivi.  Cand spun sportivi, nu ma refer musai numa la cei care se pregatesc pentru olimpiade sau pentru cine stie ce concursuri mari, io ma refer la toti cei care fac miscare, mai multa sau mai putina.” a spus domnul Ioan Săbăduș pe www.mieresabadus.ro

Pentru toți cei care fac mișcare există un pachet care conține două borcane energizante și patru flacoane de sirop de cătină. În produsele din acest pachet găsiți o explozie de vitamine și multe bunătături care o să vă ajute foarte mult în sportul pe care îl practicați. Rezultatele vor apărea după 5 zile.

Produsele de la Miere Săbăduș, pe lângă că sunt natural și nefalsificate, nu sunt pasteurizate.

Dar dacă nu v-am convins puteți merge la Romexpo și să degustați toată gama de miere. Va fi o plăcere să îl ascultați pe domnul Săbăduș.

Puteți intra și pe site Miere Săbăduș unde puteți găsii multe produse pentru imunitate.

Site Footer